Ga naar hoofdinhoud

De leukste quiz met quizmaster!

Een quiz als vanouds met quizmaster op locatie? We komen graag bij je langs om er een feestje van te maken! Onze professionele quizmasters nemen alles mee voor een leuke quiz en zorgen voor anderhalf tot twee uur vermaak. Voor de momenten dat we even niet fysiek bij elkaar kunnen komen, bieden we onze speciaal ontwikkelde “ZoomQuiz”. Ook in zo’n digitale quiz zullen onze professionele quizmasters alles voor jou uit handen nemen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en we nemen contact met je op om het programma naar wens af te stemmen.

Gegarandeerd een feestje!

We zijn betrouwbaar, op tijd, goedgemutst en bewapend met de leukste vragen voor elke doelgroep. De quizmaster van Feestquiz neemt alle materialen mee naar jullie locatie voor een leuke quiz, inclusief geluidsinstallatie. Zo kun jij achteroverleunen en maximaal genieten van het feestje!

Vraag een offerte aan
PubQuiz-34

Quiz met DJ of live band!

Het perfecte totaalplaatje voor grotere evenementen, bedrijfsfeesten en tentfeesten: een quiz combineren met DJ of een live band!  Met deze combi sla je de spijker op zijn kop. We beginnen ‘rustig’ met een pubquiz, ondersteund door de DJ of Live band. Na de prijsuitreiking gaan de (praat)tafels aan de kant om er een knalfeest van te maken tot in de late uurtjes!

  • Je bedrijfsfeest is in één klap geregeld. Wij regelen het licht, geluid én een avondvullend programma. 
  • Je tentfeest heeft een uitdaging minder, want de tent is om 20:00 uur gevuld met honderden quizzers! Ook staan we voor jullie klaar met hulp en tips bij de voorbereidingen.

Live muziek van DJ’s of een live band

Onze DJ’s bestaan uit ervaren krachten, die weten hoe ze een feestje moeten maken. Echte allrounders die al jaren elk weekend het feest aan de gang krijgen. De huisband van Feestquiz en tevens de leukste feestband van Nederland is HIKE. Deze professionele coverband trekt al vele jaren door het land om vakkundig alle feesttenten, bedrijfsevenementen en bruiloften op hun kop te zetten! Wat kunnen we voor jouw feest betekenen?

Vraag een offerte aan
Back To Top