Ga naar hoofdinhoud

De Leukste Quiz met Quizmaster op Locatie!

Quizzen met een Quizmaster van Feestquiz

Wil je een quiz organiseren zoals vanouds, met een quizmaster op locatie? Feestquiz komt graag bij je langs om er een feestje van te maken! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en we nemen contact met je op om het programma naar wens af te stemmen.

Gegarandeerd een Feestje!

Bij Feestquiz ben je verzekerd van een fantastisch evenement. Wij zijn betrouwbaar, altijd op tijd, goedgemutst en bewapend met de leukste vragen voor elke doelgroep. Onze quizmasters nemen alle benodigde materialen mee naar jullie locatie, inclusief een geluidsinstallatie. Zo kun jij achteroverleunen en maximaal genieten van het feestje!

Vraag een offerte aan
PubQuiz-34

Quiz met DJ!

Voor grotere evenementen, bedrijfsfeesten en tentfeesten bieden wij het perfecte totaalplaatje: een quiz gecombineerd met een DJ! Deze combinatie slaat gegarandeerd de spijker op zijn kop. We beginnen rustig met een pubquiz en na de prijsuitreiking gaan de (praat)tafels aan de kant om er een knalfeest van te maken tot in de late uurtjes!

Alles Geregeld voor Je Bedrijfsfeest

Met Feestquiz is je bedrijfsfeest in één klap geregeld. Wij zorgen voor het licht, geluid én een avondvullend programma. Je tentfeest heeft een uitdaging minder, want om 20:00 uur is de tent gevuld met honderden quizzers! Ook staan we klaar met hulp en tips bij de voorbereidingen indien nodig.

Waarom Kiezen voor Feestquiz?

  • Ervaren Quizmasters: Onze quizmasters zorgen voor een vloeiende en vermakelijke quizervaring op locatie.
  • Complete Service: Wij nemen alle materialen mee, inclusief geluidsinstallatie en licht.
  • Flexibele Programma’s: Wij passen de quiz aan jouw wensen en doelgroep aan.
  • Combinatie met DJ: Voor een volledige feestervaring met quiz en knalfeest.

Boek nu jouw quiz met quizmaster op locatie bij Feestquiz en maak je evenement onvergetelijk!

Back To Top