Ga naar hoofdinhoud

De leukste quiz met quizmaster!

Een quiz als vanouds met quizmaster op locatie? We komen graag bij je langs om er een feestje van te maken! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en we nemen contact met je op om het programma naar wens af te stemmen.

Gegarandeerd een feestje!

We zijn betrouwbaar, op tijd, goedgemutst en bewapend met de leukste vragen voor elke doelgroep. De quizmaster van Feestquiz neemt alle materialen mee naar jullie locatie voor een leuke quiz, inclusief geluidsinstallatie. Zo kun jij achteroverleunen en maximaal genieten van het feestje!

Vraag een offerte aan
PubQuiz-34

Quiz met DJ!

Het perfecte totaalplaatje voor grotere evenementen, bedrijfsfeesten en tentfeesten: een quiz combineren met DJ!  Met deze combi sla je de spijker op zijn kop. We beginnen ‘rustig’ met een pubquiz. Na de prijsuitreiking gaan de (praat)tafels aan de kant om er een knalfeest van te maken tot in de late uurtjes!

  • Je bedrijfsfeest is in één klap geregeld. Wij regelen het licht, geluid én een avondvullend programma. 
  • Je tentfeest heeft een uitdaging minder, want de tent is om 20:00 uur gevuld met honderden quizzers! Ook staan we voor jullie klaar met hulp en tips bij de voorbereidingen indien nodig.

 

Back To Top