Quiz met quizmaster

Teambuilding
Kleinschalig tot groot all-in-event
Quizmaster op locatie mogelijk
Zelf quizmaster spelen

De leukste quiz met quizmaster!

Een quiz als vanouds met quizmaster op locatie? We komen graag bij je langs om er een feestje van te maken! Onze professionele quizmasters nemen alles mee voor een leuke quiz en zorgen voor anderhalf tot twee uur vermaak. Voor de momenten dat we even niet fysiek bij elkaar kunnen komen, bieden we onze speciaal ontwikkelde “ZoomQuiz”. Ook in zo’n digitale quiz zullen onze professionele quizmasters alles voor jou uit handen nemen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en we nemen contact met je op om het programma naar wens af te stemmen.

Gegarandeerd een feestje!

We zijn betrouwbaar, op tijd, goedgemutst en bewapend met de leukste vragen voor elke doelgroep. De quizmaster van Feestquiz neemt alle materialen mee naar jullie locatie voor een leuke quiz, inclusief geluidsinstallatie. Zo kun jij achteroverleunen en maximaal genieten van het feestje!

Vraag een offerte aan voor jouw feestje!

Op zoek naar een quizmaster (op locatie of digitaal) of een avondvullend programma met DJ of live band? Bekijk de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw evenement. Wij nemen contact op om de mogelijkheden en wensen door te spreken.