Quiz met DJ of live band?

Teambuilding
Kleinschalig tot groot all-in-event
Quizmaster op locatie mogelijk
Zelf quizmaster spelen

Quiz met DJ of live band!

Het perfecte totaalplaatje voor grotere evenementen, bedrijfsfeesten en tentfeesten: een quiz combineren met DJ of een live band!  Met deze combi sla je de spijker op zijn kop. We beginnen ‘rustig’ met een pubquiz, ondersteund door de DJ of Live band. Na de prijsuitreiking gaan de (praat)tafels aan de kant om er een knalfeest van te maken tot in de late uurtjes!

  • Je bedrijfsfeest is in één klap geregeld. Wij regelen het licht, geluid én een avondvullend programma. 
  • Je tentfeest heeft een uitdaging minder, want de tent is om 20:00 uur gevuld met honderden quizzers! Ook staan we voor jullie klaar met hulp en tips bij de voorbereidingen.

Live muziek van DJ’s of een live band
Onze DJ’s bestaan uit ervaren krachten, die weten hoe ze een feestje moeten maken. Echte allrounders die al jaren elk weekend het feest aan de gang krijgen. De huisband van Feestquiz en tevens de leukste feestband van Nederland is HIKE. Deze professionele coverband trekt al vele jaren door het land om vakkundig alle feesttenten, bedrijfsevenementen en bruiloften op hun kop te zetten! Wat kunnen we voor jouw feest betekenen?

Vraag een offerte aan!

Op zoek naar een quizmaster (op locatie of digitaal) of een avondvullend programma met DJ of live band? Bekijk de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw evenement. Wij nemen contact op om de mogelijkheden en wensen door te spreken.