Oudejaarsquiz 2021

Teambuilding
Kleinschalig tot groot all-in-event
Quizmaster op locatie mogelijk
Zelf quizmaster spelen

Waarschuwing! Koop deze quiz niet als je 2021 onder een steen hebt doorgebracht, als je geen tv hebt gekeken en geen muziek hebt geluisterd, want als je niet weet dat dit jaar de Olympische Spelen en het songfestival hebben plaatsgevonden, is de kans op een podiumplek voor jou wel erg klein.

Maar volgde jij het nieuws op de voet, kan jij de nummer 1-hits van 2021 letterlijk meezingen en zat jij aan de buis gekluisterd voor kijkcijferkanonnen en sportwedstrijden? Dan maak jij grote kans op de titel: pubquiz-master!

 

De Quiz

Aan de hand van 80 uiteenlopende vragen neem je de quizzers mee door het afgelopen jaar.

De quiz bestaat uit:

  • 5 rondes met de leukste vragen en geluidsfragmenten
  • 2 fotorondes
  • 1 muziekronde om alvast in de stemming te komen voor de Top2000

Speel je de volledige quiz, dan duurt het anderhalf tot twee uur.  Moet het korter? Laat dan gewoon een ronde weg!

 

Daag je vrienden, collega’s of familie uit voor dit leukste jaaroverzicht van 2021 in quizvorm. Gegarandeerd een succes op oudejaarsdag of tijdens de kerstborrel, maar ook voor bedrijfsfeestjes, familiedagen, verjaardagen of andere feestdagen. Zorg jij voor de hapjes en drankjes, dan zorgen wij voor de quizvragen!

 

Het Quizpakket  € 39,95

Ontvang alles in de brievenbus om de quiz voor je collega’s, vrienden of familie te organiseren. Al het drukwerk, de pennen en de antwoordformulieren zitten in een blauwe enveloppe waar je wél vrolijk van wordt!

Genoeg voor maximaal 10 teams.

 

De Digiquiz  € 24,95

Speel je de quiz liever af op een scherm of moet alles op afstand? Deze versie bevat een PowerPointpresentatie die je afspeelt op een scherm, via Teams of via Zoom. Supermakkelijk, want de geluidsfragmenten zitten er al in.

 

De Budgetoptie  € 19,95

Ben je een ervaren quizmaster en heb je aan een vragenlijst en de geluidsfragmenten genoeg? Dan is deze optie geschikt voor jou. Regel zelf notitieblokjes en pennen en je bent klaar voor de start. De fotorondes print je uit of stuur je rond via Whatsapp.

 

Bestel eenvoudig via onderstaand formulier.

Veel plezier met deze veelzijdige pubquiz boordevol met leuke weetjes om het jaar gezellig samen mee af te sluiten!